Palić

IPC višednevno SAVETOVANJE za JAVNE NABAVKE
Palić, 16-19. oktobar 2019.

NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA
Primena u 2020. godini

JAVNE NABAVKE U PRAKSI

SATNICA u PDF-u

Palic Palic Palic

POPUNJENO - svi smeštajni kapaciteti na Paliću su popunjeni, ostalo je još malo mesta u hotelu Gallerija u Subotici

TEME SAVETOVANJA:

Predavanja se održavaju u Kongresnoj sali - Velika terasa i u Kongresnoj sali u Maloj Gostioni

PREDAVAČI na SAVETOVANJU:

apstrakcija

KOTIZACIJA

KOTIZACIJA za učešće na SAVETOVANJU za JAVNE NABAVKE CENA KOTIZACIJE
KOTIZACIJA i MATERIJAL ZA SAVETOVANJE za JAVNE NABAVKE za PRETPLATNIKE IPC-a na specijalizovana godišnja izdanja za 2019. godinu za javne nabavke (elektronski paket: IPC.JaN ili časopis Pravnik) 9.700,00 din. + PDV
KOTIZACIJA i MATERIJAL ZA SAVETOVANJE za JAVNE NABAVKE za PRETPLATNIKE IPC-a na specijalizovana godišnja izdanja za 2019. godinu za javne nabavke KOJI NISU u aranžmanu agencije ASTAKOS 11.900,00 din. + PDV
PUNA CENA za učesnike koji NISU PRETPLATNICI IPC-a na specijalizovana godišnja izdanja za JAVNE NABAVKE za 2019. godinu 16.700,00 din. + PDV
SPECIJALNA POGODNOST: Svaki ČETVRTI učesnik savetovanja iz istog preduzeća - ustanove NE PLAĆA KOTIZACIJU.
Kotizacija se plaća na račun IPC-a: 160-14952-34
Poziv na broj: 1021

CENE ARANŽMANA

krevet CENE ARANŽMANA
za SAVETOVANJE na PALIĆU
16-19. oktobar 2019.
HOTEL
TIP SOBE
4 dana (3 puna pansiona) prva usluga je ručak 16.10. a poslednja ručak 19.10.2019.
Hotel PARK Hotel JEZERO Hotel PREZIDENT Hotel GALLERIA - Subotica
1/1 POPUNJENO POPUNJENO POPUNJENO 41.700,00
1/2 POPUNJENO POPUNJENO POPUNJENO 33.700,00

VEČERA DOBRODOŠLICE

Restoran Mala gostiona

Restoran Mala gostiona Restoran Mala gostiona

SVEČANA VEČERA

Hotel Galleria - Subotica

Restoran Galleria Restoran Galleria

VEČERA NA SALAŠU

Salaš Jelen

Salaš Jelen Salaš Jelen

Vinski Dvor

Vinski dvor Vinski dvor

Majkin salaš

Majkin salaš Majkin salaš

KONGRESNE SALE

Velika terasa

Velika terasa Velika terasa

Mala Gostiona

Mala gostiona Mala gostiona

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENO JE:


1. TRI PUNA PANSIONA plus dodatni ručak

2. VEČERA DOBRODOŠLICE

3. SVEČANA VEČERA

4. VEČERA NA SALAŠU

5. VANPANSIONSKA POTROŠNJA do 3.000,00 din.

6. KAFE PAUZE u toku predavanja

7. REKREACIJA na teniskom terenima

Fakultativno uz doplatu izlet do Segedina i poseta salašu Zvonko Bogdan

PREVOZ


bus

DOPLATA za autobuski PREVOZ na relaciji:

Beograd - Palić - Beograd iznosi 3.900,00 din.

Novi Sad - Palić - Novi Sad iznosi 2.900,00 din.

Polazak autobusa iz Beograda: 16.10.2019. u 12h sa Studentskog trga.

Polazak autobusa iz Novog Sada: 16.10.2019. u 13.15h sa platoa ispred železničke stanice (kod "lokomotive").

HOTELI

hotel Galleria-Subotica

HOTEL GALLERIA - Subotica

Kongresni hotel "Galleria" je novoizgrađeni hotel koji postoji od 2007. godine i nalazi se u samom centru Subotice – najsevernijeg grada u Srbiji koji je u neposrednoj blizini granice Srbija – Mađarska. Od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti smo udaljeni manje od dva sata vožnje. Sastavni deo Subotice je i Palić, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

hotel Galleria-Subotica hotel Galleria-Subotica
hotel Park

HOTEL PARK

"Elitte Palić" je mesto za odmor koje se razlikuje. Hoteli Park i Jezero, kao i restorani Mala gostiona i Riblja Čarda pružiće vam ugođaj kao iz nekog drugog vremena. Svega pedeset metara od obale Palićkog jezera, okruženi stogodišnjom park šumom, nalaze se hoteli Park i Jezero. Ovi hoteli sa četiri zvezdice, zaštićeni su kao arhitektonsko nasleđe Palića, poseduju šezdeset soba i četiri apartmana, urađenih po evropskim standardima. Lokacija i šarm ovih hotela čine ih vanvremenskom oazom mira i uživanja.

hotel Park hotel Park
hotel Jezero

HOTEL JEZERO

Hotel "Jezero" izgrađen je 1903. godine, po uzoru na hotel "Park", od koga je odvojen jedinstvenim secesijskim objektom – "Velikom terasom". Poseduje 30 smeštajnih jedinica. Ishrana hotelskih gostiju se odvija u restoranu "Mala gostiona", koji je udaljen od hotela oko 100 metara.

hotel Jezero hotel Jezero
hotel Prezident

HOTEL PREZIDENT

Hotel "Prezident" se nalazi u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Profesionalno i ljubazno osoblje ovog otmenog hotela sa četiri zvezdice pružiće vam vrhunsku uslugu, opuštanje, odmor. Hotel je idealan za seminare i "team building", kao i za sve goste koji žele da, barem na kratko, pobegnu iz stvarnosti i uživaju u raznovrsnoj ponudi Palića i Subotice i jedinstvenoj vojvođanskoj atmosferi.

hotel Prezident hotel Prezident
hotel Palić Resort

HOTEL PALIĆ RESORT

Hotel "Palić Resort" se nalazi na 150 m od obale jezera. Hotelski kompleks se sastoji od: 17 smeštajnih jedinica, Spa i wellness centra (hotel ima toplu vezu sa spa centrom), kafe bara, zatvorenog bazena, fitnes centra, pansionskog restorana, lifta, aperitif bara, parkinga, recepcije (00-24). U samom srcu romantičnog Palića, na par minuta hoda od čuvene Velike terase, Letnje pozornice, teniskih terena, jezera i Zoo vrta, okružen neverovatnim Parkom prirode projektovanim u engleskom stilu.

hotel Palić Resort hotel Palić Resort
vila Milord

VILA MILORD

"Vila Milord" je ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero. Vila se nalazi u glavnoj aleji, na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim rastinjem koji dostiže svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.

vila Milord vila Milord
hotel Galleria-Subotica

HOTEL GALLERIA - Subotica

Kongresni hotel "Galleria" je novoizgrađeni hotel koji postoji od 2007. godine i nalazi se u samom centru Subotice – najsevernijeg grada u Srbiji koji je u neposrednoj blizini granice Srbija – Mađarska. Od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti smo udaljeni manje od dva sata vožnje. Sastavni deo Subotice je i Palić, jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

hotel Galleria-Subotica hotel Galleria-Subotica

O PALIĆU


Postoje legende koje kažu da je jezero ostatak Panonskog mora ali da je ono nastalo od suza pastira Pavla koji je tu napasao svoje stado. Jezero je nastalo u pradavna vremena kao izdansko iako voda jezera najvećim delom potiče od padavina koje su ispunjavale udolinu. Voda se slivala sa okolnog terena ispirajući natrijum hlorid i tako je jezero postalo slano. Jezero Palić se u pisanim dokumentima prvi put pominje 1462. godine kao Pali (Paly). Prvi crtež, odnosno mapa jezera (Paligo Palus) potiče iz 1690. godine.

Kupalište i Banja Palić

Još se krajem XVIII veka znalo da jezerska voda i mulj imaju lekovita svojstva. Gradski lekari Subotice su 1837. predložili da se na obali izgradi Kupatilo. Godine 1845. pored Kupališne zgrade, koja se sastojala od nekoliko kabina, izgrađena je gostionica, Donja trščara. To je bio temelj budućeg Kupališta i Banje.

Osim na lečenje (prvenstveno koštanih i kožnih oboljenja) posetoci su na Palić dolazili i zbog izuzetno bogate ponude zabave. Zlatno doba Kupališta i Banje Palić počinje 1880-ih, nakon otvaranja pruge Budimpešta-Zemun 1883. godine i tramvajske linije do Subotice 1897. Broj posetilaca kupališta i banje Palić je rastao sve do početka I Svetskog rata.

Sportska istorija Palića

Propagator gesla "u zdravom telu - zdrav duh" i sporta uopšte, krajem XIX veka u ovim krajevima, je bio Subotičanin Lajoš Vermeš - mecena, sportski zaljubljenik i takmičar. On je već 1880. godine na Paliću, u duhu olimpizma, organizovao sportske igre okupljajući stotine najboljih sportista. To je bilo 16 godina pre nego što je Pjer De Kuberten obnovio moderne Olimpijske igre.

Između 1880. i 1914. na Paliću su održavane sportske igre u brzom hodanju, biciklizmu, rvanju, mačevanju i drugim sportovima. Dugu tradiciju na Paliću imaju: veslanje, jedrenje, igre loptom, kuglanje, plivanje, klizanje, jedrenje na ledu i naravno - tenis.

Organizator stručnog dela savetovanja:


ipc logo

I P C d.o.o.

11000 Beograd, Višegradska 6/II

Sve dodatne informacije na tel.

011/ 306-76-68, 361-31-56, 361-31-57, 366-00-71

fax: 011/2658-850

E-mail: info@porezi.rs

www.ipc.rs

Izvršni organizator:


astakos logo

Agencija Novi ASTAKOS d.o.o.

11000 Beograd, Hilandarska 30

tel/fax: 011/ 2450-253, 2430-685,

2445-157

fax: 011/2441-492

E-mail: officebg@astakos.com

www.astakos.com

Napomena: Primenjuju se opšti uslovi putovanja agencije "Novi Astakos" - Beograd u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i YUTA standardima. Putnik je dužan da se upozna sa "Opštim uslovima putovanja".

IPC - Višednevna savetovanja